vrijdag 25 augustus 2017

Is kokosolie gezond voor je hond ?


Kokosolie voor honden heeft veel gezondheidsvoordelen , zoals voor  hun huid, spijsvertering en immuunsysteem, en nog veel meer!

Vele mensen ontdekken de voordelen van kokosolie , maar niet iedereen weet dat kokosolie ook voor honden veel te bieden heeft !

400H.jpg


Hieronder vind  je 8 redenen waarom ieder baasje kokosnootolie aan zijn hond zou moeten geven :

1 . Kokosolie verbetert de algemene gezondheid van de huid en verzacht huidproblemen zoals eczeem, vlooienallergieën, contactdermatitis en een  jeukende huid.2 . Het is ongelooflijk hoe verzachtend kokosolie is , zelfs de  droogste huid zal het  hydrateren en het  zorgt ervoor dat uw honds huid beschermt is - of u het aan je hond zijn dieet, shampoo of zelf aan  beide toevoegt !

3 . Wanneer je kokosolie op een wondje smeert , zal het sneller genezen !

37913-O1CGJU.jpg
4 . Kokosolie voorkomt en behandelt gistinfecties, waaronder candida. De antivirale eigenschappen  helpen bij honden om snel te herstellen bij kennelhoest .
5 . Spijsvertering en het opnemen van voedingsstoffen worden verbeterd door toevoeging van kokosnootolie aan het dieet van uw hond. Het kan echter leiden tot slappe ontlasting .  Als dat gebeurt, voeg dan gewoon een paar lepels gekookte rijst bij zijn gewone voeding .
coconut-coconut-tree-plant-60713.jpeg


6 . Kokosolie vermindert - en stopt zelfs soms - een stinkende honden adem. Sommige hondenliefhebbers poetsen zelfs de tanden van hun  huisdier met kokosolie ! Wat goed is, omdat honden de smaak van kokosnootolie lekker vinden , en dat het gemakkelijker om de tanden van je hond te poetsen. De anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen van kokosnootolie helpen bij tegen hondengeur, en het aangename tropische aroma geeft een heerlijke geur aan de huid en de vacht van je hond.

n .
7 . Kokosolie helpt bij het voorkomen van diabetes samen met  kaneel, door de insuline te reguleren . Het bevordert ook de normale schildklierfunctie, en voorkomt infectie en hartziekten.
8 . Kokosolie kan ook helpen om gewicht te verliezen  en de energie te verhogen, zo bevordert kokosolie ook  de mobiliteit bij honden met artritis en andere ouderdomsproblemen.

Wat vind jij  van kokosolie voor honden? Heb je het eerder gebruikt ? Laat het me weten ! 🙂

Groetjes Ruthxxx.png

Geen opmerkingen:

Een reactie posten